Crossaamalla kuntoon ja paljon muuta!

Villasukkajumppa-video

 

INFO:

Kevään kurssilaiset!

Viikolla (vko 13) saamme loputkin tunnit teille pyörimään netin välityksellä. Sinulle tulee sähköpostiisi ajoissa ennen tunnin alkua viesti mistä ja miten pääset kirjautumaan tunnille.

Pahoittelemme muutamia aikataulumuutoksia.

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan 5 VIRTUAALIJUMPPAA KOTIIN 50€ / LASKULLA

Nyt sinulla on mahdollista tilata kotiin turvallisesti jumpattavaksi 5 jumppaa hintaan 50€.

Tässä ensimmäiset julkaistut jumpat. Yritämme näitä vielä lisätä sitä mukaa kun ehdimme näitä kuvata.

Virtuaalijumpat käytettävä aikavälillä 20.3.-30.4.2020
5 omavalintaista jumppaa / 50 €.

YKSI MAKSAA, KOKO PERHE VOI JUMPATA MUKANA.

Ma klo 17:00 pound 45’ / Taru

Ti 18:00 lihaskuntojumppa 45’ / Kati
Ti 19:15 YogaFlow / Mari

Ke 17:15 keppijumppa / Katja
Ke 19:30 PhysioPilates feat YogaFlow / Outi

To 18:30 lihaskuntojumppa 45’ / Kati
To 19:30 eteenpäin kääntyneiden olkapäiden oikaisu / Mari

Pe 17:00 kuntonyrkkeily + lihaskunto / Katja
Pe 18:15 Hulavanne-jumppa 45’ / Katja
Pe 19:15 Pound 45’ / Ninnair

Su 16:00 core + liikkuvuus / Mari
Su 18:45 core + liikkuvuus / Mari

Kuinka toimia: varaa paikka jokaiselle jumpalle, jolle haluat osallistua nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta (huom! Huhtikuun tunnit tulevat varattavaksi heti, kun ehdimme ne sinne syöttää. Nyt alkuun on varattavissa maaliskuun tunnit)
Tämän jälkeen saat jumppapäivänä ilmoittamaasi sähköpostiin linkin jumppaan.
Helppoa, kun mikä!

Laitamme sinulle sähköpostiin laskun tai ilmoitathan meille jos sinulla on joku liikuntaetu mitä haluat käyttää!

*TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN*

Juuri saamamme tiedon mukaan vuokranantajamme (Lempäälän kunta) on laittanut kaikille kunnan liikuntatiloille käyttökiellon huomisesta lauantaista 14.3.2020 eteenpäin toistaiseksi. Tämä on varotoimenpide uusien koronavirustartuntojen estämiseksi.

Raskain mielin joudumme nyt keskeyttämään liikunnan tarjoamisen toistaiseksi vallitsevan tilanteen vuoksi. Tämä koskee meidän kaikkia tunteja ja kursseja. Mutta toki yleinen tilanne nyt vaatii erityisiä käytäntöjä, jotta tilanne saadaan mahdollisimman pian rauhoittumaan.

Pidämme teidät ajantasalla ja informoimme teitä tässä matkan varrella tilanteen etenemisestä!

Ja ajatellaan positiivisesti: kevät on täällä ja nyt pääsee jo valoisassa kelissä ulkoilemaan. Eihän jäädä sohvan pohjalle murehtimaan tilannetta?

 

Me olemme ryhmäliikunta yritys, joka tarjoaa monipuolista ryhmäliikuntaa sekä PT-palveluita niin Lempäälän keskustassa Piippokeskuksessa, kuin muualla Lempäälän alueellakin. Meillä on tarjota myös laadukkaita oheistreenejä esimerkiksi nuorille joukkueurheilijoille. Meiltä löytyy ohjaajia monipuolisesti erilaisiin lajeihin ja järjestämme myös yksityistunteja kertaluonteisesti tapahtumiin tai vaikka viikottain sinun omalle alueelle tai työporukoille.

Pidämme lajivalikoimamme monipuolisena ja ajankohtaisena. Meiltä löytyy monta lajia mitä ei ole tarjolla muualla Lempäälässä. Joka kaudelle otamme ohjelmistoon aina jotain uutta. Syksyn 2019 uutuudet ovat PenaltyBox Fit ja PhysioPilates johon on yhdistetty Yoga Flowta. Meiltä löytyy niin lihaskunto tunteja, aerobisia tunteja kuin tanssia ja kehonhuoltoakin.  Autamme mielellämme sinua valitsemaan sinulle sopivat lajit ja kurssit.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja aina sydämellä mukana ohjaamassa. Meidän tunneilla on aina mukana tekemisen lisäksi huumori ja mottomme onkin, että meillä hikoillaan tosissaan mutta ei vakavissaan. Uudet asiakkaat mahtuvat hienosti meidän porukkaan mukaan ja tunnin jälkeen muodostuukin helposti keskustelurinkejä, kun vaihdetaan porukalla kuulumisia. Ohjaajat kuuntelevat aina ennen ja jälkeen tuntia asiakkaiden toiveita ja ajatuksia.

MITÄ SITTEN ON CROSSING?

_DSC5100-13

Crossing on erinomainen liikuntamuoto kunnon kohottamiseen niin aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin treenaajalle.

Peruskestävyysharjoittelu , joka kestää yli 40 minuuttia kerrallaan kohentaa ja ylläpitää kuntoa 2-3 kertaa viikossa tehtynä. Kestävyys on kunnon kehittämisen perusta.

Peruskuntotunti parantaa nimensä mukaisesti peruskuntoa. Tunti kuluttaa paljon kaloreita, koska koko kroppa on töissä, joten siitä syystä se soveltuu hyvin myös painonpudotukseen ja/tai hallintaan. Tunnilla jalkojen isot lihakset ovat koko ajan töissä. Samalla hyödynnetään sauvoja, joilla saadaan lihaskuntotyötä yläkerran lihaksille, kuten kädet, olat, selkä ja rinta. Ei myöskään sovi unohtaa keskivartalon lihaksia edestä, takaa ja sivuilta, joita käytetään aktiivisesti koko tunti.

Tunti sopii todella hyvin myös teille, jotka istutte pitkät päivät koneen ääressä. Ryhti paranee ja rintarankaan tulee lisää liikkuvuutta.

Peruskuntotason tunnilla tekeminen on tehokasta mutta miellyttävää. Ei mennä verenmaku suussa. Korkeintaan välillä vähän kieli vyön alla.  Hyvien alkulämmittelyjen jälkeen tehdään monipuolisia harjoitteita vaihtelevasti välillä vähemmän ja välillä enemmän hengästyneenä. Väliin tulee aina hyvät huilit ja taas mennään ennen loppujäähdyttelyitä ja venyttelyitä. Tätä tuntia ei tarvitse jännittää. Välillä voi vaikka hypätä laitteen viereen tanssimaan, jos siltä tuntuu.