Crossaamalla kuntoon ja paljon muuta!

Huom!

Jumpat pyörivät normaalisti. Meidän puolelta huolehditaan tilojen ja välineiden puhtaudesta säännöllisesti. Suosittelemme kuitenkin, että putsaatte käyttämänne välineet salissa olevilla puhdistusaineilla aina ennen tuntia ja tunnin jälkeen. Ja tärkein ennaltaehkäisevä asia olisi, että tunneille ei tulla mikäli vähääkään tunnetaan itsensä kipeäksi!

Me olemme ryhmäliikuntayritys, joka tarjoaa monipuolista ryhmäliikuntaa sekä PT-palveluita niin Lempäälän keskustassa Piippokeskuksessa, kuin muualla Lempäälän alueellakin. Meillä on tarjota myös laadukkaita oheistreenejä esimerkiksi nuorille joukkueurheilijoille. Meiltä löytyy ohjaajia monipuolisesti erilaisiin lajeihin ja järjestämme myös yksityistunteja kertaluonteisesti tapahtumiin tai vaikka viikottain sinun omalle alueelle tai työporukoille.

Pidämme lajivalikoimamme monipuolisena ja ajankohtaisena. Meiltä löytyy monta lajia mitä ei ole tarjolla muualla Lempäälässä. Valikoimassamme on niin lihaskuntotunteja, aerobisia tunteja kuin tanssia ja kehonhuoltoakin.  Autamme mielellämme sinua valitsemaan sinulle sopivat lajit ja kurssit.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja aina sydämellä mukana ohjaamassa. Meidän tunneilla on aina mukana tekemisen lisäksi huumori ja mottomme onkin, että meillä hikoillaan tosissaan mutta ei vakavissaan. Uudet asiakkaat mahtuvat hienosti meidän porukkaan mukaan ja tunnin jälkeen muodostuukin helposti keskustelurinkejä, kun vaihdetaan porukalla kuulumisia. Ohjaajat kuuntelevat aina ennen ja jälkeen tuntia asiakkaiden toiveita ja ajatuksia.

MITÄ SITTEN ON CROSSING?

_DSC5100-13

Crossing on erinomainen liikuntamuoto kunnon kohottamiseen niin aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin treenaajalle.

Peruskestävyysharjoittelu , joka kestää yli 40 minuuttia kerrallaan kohentaa ja ylläpitää kuntoa 2-3 kertaa viikossa tehtynä. Kestävyys on kunnon kehittämisen perusta.

Peruskuntotunti parantaa nimensä mukaisesti peruskuntoa. Tunti kuluttaa paljon kaloreita, koska koko kroppa on töissä, joten siitä syystä se soveltuu hyvin myös painonpudotukseen ja/tai hallintaan. Tunnilla jalkojen isot lihakset ovat koko ajan töissä. Samalla hyödynnetään sauvoja, joilla saadaan lihaskuntotyötä yläkerran lihaksille, kuten kädet, olat, selkä ja rinta. Ei myöskään sovi unohtaa keskivartalon lihaksia edestä, takaa ja sivuilta, joita käytetään aktiivisesti koko tunti.

Tunti sopii todella hyvin myös teille, jotka istutte pitkät päivät koneen ääressä. Ryhti paranee ja rintarankaan tulee lisää liikkuvuutta.

Peruskuntotason tunnilla tekeminen on tehokasta mutta miellyttävää. Ei mennä verenmaku suussa. Korkeintaan välillä vähän kieli vyön alla.  Hyvien alkulämmittelyjen jälkeen tehdään monipuolisia harjoitteita vaihtelevasti välillä vähemmän ja välillä enemmän hengästyneenä. Väliin tulee aina hyvät huilit ja taas mennään ennen loppujäähdyttelyitä ja venyttelyitä. Tätä tuntia ei tarvitse jännittää. Välillä voi vaikka hypätä laitteen viereen tanssimaan, jos siltä tuntuu.