Asiakkaat kertovat

 

 

Riikka V.

  • Helppo tempautua mukaan.
  • Kaiken kuntoisille haastetta, jos niin vaan haluaa.
  • Mitä kauemmin käy, sitä tehokkaammaksi laji muuttuu.
  • Ohjaajilla on iso merkitys ❤
  • Crossing Piippokeskuksella upea porukka, henki, tunnelma. Muualta paikkakunnalle muuttaneena saanut paljon uusia ystäviä, tärkeitä ihmisiä, tuttavia, verkostoa, tsemppiä ja tukea. Niin paljon muutakin liikunnan ilon lisäksi!

 

Riikka N

Kiitos isosiskolle joka taannoin 2v sitten sai houkuteltua mukaan näin helpon, hikisen ja hauskan lajin pariin ☺ Urheilu ja monipuolinen liikkuminen on ollut osa arkea läpi koko elämän, niin lasten kanssa, hyvällä porukalla kuin yksinkin ja välillä oli kiva lähteä kokeilemaan jotain uutta. Ensimmäinen kokeilukerta osottautui hyvinkin koukuttavaksi ja crossailua on takana reilu 2 vuotta. Lajista mieluisan tekee vaihtelevuus ,eri ohjaajilla on aina erilaiset tunnit ja tunnilla pystyy tekemään juuri oman kunnon mukaan, jos huomaa että energiaa riittää on helppo kääntää ”ruuvista” lisää tehoja ja näin saa vastusta siihen mitä tehdään ja hikoilu on taattu. Lajissa parasta on se että se ei rasita niveliä niin kuin esim.juoksu ja töitä tehdään koko kropalla, vuoroin juostaan, tehdään kaikkien rakastaimina reisi pitoja, sauvoilla vetäviä ja työntäviä liikkeitä ja kaikkea siltä väliltä. Peruskuntotunneille on saanut mukavaa vaihtelua teematunneilta esim.ysäri, joululaulu, ylämäki, vauhtikestävyys, suomi 100v ym…joissa crossaillaan vähän tiukemmin tai eri musiikkien tahdissa ja pidempinä treeneinä crossing maratonit on niitä itsensä voittamisia. Tunnille tuleminen on helppoa,ei vaadita jäsenyyksiä eikä aiempaa kokemusta,kun repusta löytyy lenkkarit,vesipullo ja hikipyyhe on valmis crossaileen rennossa porukassa missä huumori on aina osana tuntia.

 

Esa N.

  • mukava vaihtelulaji maantiepyöräilyn harrastajalle
  • kokemusta vain kahdesta vetäjästä mutta molemmilla oma toisistaan eroava tyyli, joista molemmista pidän
  • ilmapiiri tunneilla leppoisa
  • asiakaskuntaa kaikista ikä- ja kuntoryhmistä. Uskoisin että aloittelijallekin matala kynnys tulla, joka hyvä asia
  • miinuksena – voi olla minun henkilökoht ominaisuus – iso betonilattiainen sali jäähtyy todella nopeasti tunnin päättymisen jälkeen. Joten loppuvenyttelyn jälkeen on syytä huolehtia todella nopeasti lämmintä päälle ja palkkaria sisään, muuten tulee vilu

 

Elina L

Crossing 60 min ”aivot narikkaan ja menoksi” 

 

Elina T

”Rentoa, tehokasta ja koukuttavaa. Helppoa ja monipuolista. Koko kroppa saa liikettä ja tuntuu hyvältä toimistossa vietetyn päivän jälkeen”

 

Antti/LeKi F08 valmennus

Syyskauden aikana kävimme kymmenen kertaa kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoituksissa Jarin opissa. Ensimmäiseksi täytyy todeta, että Jarin kokemus ja ammattimaisuus lasten ohjaamisessa näkyi alusta asti. Mikäli keskittyminen meinasi pojilla lähteä laukalle, otti Jari omalla rauhallisella (ja humoristisella) tyylillään homman hienosti haltuun. Perjantai-ilta ei välttämättä ole se kaikkein hedelmällisin aika vireyden ja keskittymisen suhteen, mutta hyvin pysyi paketti kasassa.

Itse harjoitukset olivat pojille ja pääosin valmennuksellekin uusia. Oli mielenkiintoista ja hieman hämmentävääkin todeta, että pojilla on jo tässä kohtaa yllättävän paljon lajille ominaisia jumeja ja puolieroja. Tämä on meille tärkeää tietoa, joka meidän täytyy ottaa myös jatkossa omissa harjoitteissamme huomioon. Poikien kasvun ja kehityksen sekä myös lajikehityksen kannalta on tärkeää, että harjoittelussa kiinnitetään riittävästi huomiota liikkuvuuteen sekä kehonhuoltoon. Tämä ehkäisee varmasti tulevaisuudessa rasituksen kasvaessa vammojen syntymistä. 

Olemme jo hyödyntäneet muutamia liikkeitä omissa lämmittelyissämme ja pyrimme tekemään näin jatkossakin. Pojat ovat ehkä vielä hieman liian nuoria omatoimiseen kehonhuoltoon, mutta mitä aiemmin saamme tällaista kulttuuria luotua sen parempi. Onpa oma poikakin muutamia liikkeitä tehnyt omatoimisesti olkkarin matolla, joten askelia oikeaan suuntaan on jo otettu. ☺

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä syksyn antiin, kiitos siitä teille!