Asiakkaat kertovat

Mies 54v.

Liikuntaa vähän harrastaneelle treenit ovat olleet sopivan rankkoja ja nousujohteisia. Mari keksii todella monipuolisia harjoitteita ja sovittaa ne tekijän kunnon mukaan. Myös perheen erityisnuori on otettu harjoituksissa hyvin huomioon ja jatkuva tsemppaaminen, kehuminen ja virheiden korjaaminen suorituksissa motivoi tekemään entistäkin määrätietoisemmin. Kynnys lähteä ryhmäliikuntaan on myös madaltunut. Liikunnan ilo on jälleen löytynyt.

Nainen 54v.

Marin ohjauksessa koko ikänsä liikuntaa vältellyt ja erityisesti ohjattua liikuntaa kammonnut on löytänyt liikunnan ilon ja se on iso juttu. Aika kuluu nopeasti ja on aidosti hauskaa, kunto kohoaa melkein huomaamatta. Treenien jälkeen kyllä yleensä myös huomaa jotain tehneensä.

Pidän erityisesti myös siitä, että suurin osa harjoituksista sopii suoraan kotonakin tehtäviksi eikä niihin tarvita mitään ihmeellisiä välineitä. Etätyöläisen taukojumppa on saanut ihan uutta potkua.

Riikka V.

  • Helppo tempautua mukaan.
  • Kaiken kuntoisille haastetta, jos niin vaan haluaa.
  • Mitä kauemmin käy, sitä tehokkaammaksi laji muuttuu.
  • Ohjaajilla on iso merkitys ❤
  • Crossing Piippokeskuksella upea porukka, henki, tunnelma. Muualta paikkakunnalle muuttaneena saanut paljon uusia ystäviä, tärkeitä ihmisiä, tuttavia, verkostoa, tsemppiä ja tukea. Niin paljon muutakin liikunnan ilon lisäksi!

Riikka N

Kiitos isosiskolle joka taannoin 2v sitten sai houkuteltua mukaan näin helpon, hikisen ja hauskan lajin pariin ☺ Urheilu ja monipuolinen liikkuminen on ollut osa arkea läpi koko elämän, niin lasten kanssa, hyvällä porukalla kuin yksinkin ja välillä oli kiva lähteä kokeilemaan jotain uutta. Ensimmäinen kokeilukerta osottautui hyvinkin koukuttavaksi ja crossailua on takana reilu 2 vuotta. Lajista mieluisan tekee vaihtelevuus ,eri ohjaajilla on aina erilaiset tunnit ja tunnilla pystyy tekemään juuri oman kunnon mukaan, jos huomaa että energiaa riittää on helppo kääntää ”ruuvista” lisää tehoja ja näin saa vastusta siihen mitä tehdään ja hikoilu on taattu. Lajissa parasta on se että se ei rasita niveliä niin kuin esim.juoksu ja töitä tehdään koko kropalla, vuoroin juostaan, tehdään kaikkien rakastaimina reisi pitoja, sauvoilla vetäviä ja työntäviä liikkeitä ja kaikkea siltä väliltä. Peruskuntotunneille on saanut mukavaa vaihtelua teematunneilta esim.ysäri, joululaulu, ylämäki, vauhtikestävyys, suomi 100v ym…joissa crossaillaan vähän tiukemmin tai eri musiikkien tahdissa ja pidempinä treeneinä crossing maratonit on niitä itsensä voittamisia. Tunnille tuleminen on helppoa,ei vaadita jäsenyyksiä eikä aiempaa kokemusta,kun repusta löytyy lenkkarit,vesipullo ja hikipyyhe on valmis crossaileen rennossa porukassa missä huumori on aina osana tuntia.

Esa N.

  • mukava vaihtelulaji maantiepyöräilyn harrastajalle
  • kokemusta vain kahdesta vetäjästä mutta molemmilla oma toisistaan eroava tyyli, joista molemmista pidän
  • ilmapiiri tunneilla leppoisa
  • asiakaskuntaa kaikista ikä- ja kuntoryhmistä. Uskoisin että aloittelijallekin matala kynnys tulla, joka hyvä asia
  • miinuksena – voi olla minun henkilökoht ominaisuus – iso betonilattiainen sali jäähtyy todella nopeasti tunnin päättymisen jälkeen. Joten loppuvenyttelyn jälkeen on syytä huolehtia todella nopeasti lämmintä päälle ja palkkaria sisään, muuten tulee vilu

Elina L

Crossing 60 min ”aivot narikkaan ja menoksi” 

Elina T

”Rentoa, tehokasta ja koukuttavaa. Helppoa ja monipuolista. Koko kroppa saa liikettä ja tuntuu hyvältä toimistossa vietetyn päivän jälkeen”

Antti/LeKi F08 valmennus

Syyskauden aikana kävimme kymmenen kertaa kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoituksissa Jarin opissa. Ensimmäiseksi täytyy todeta, että Jarin kokemus ja ammattimaisuus lasten ohjaamisessa näkyi alusta asti. Mikäli keskittyminen meinasi pojilla lähteä laukalle, otti Jari omalla rauhallisella (ja humoristisella) tyylillään homman hienosti haltuun. Perjantai-ilta ei välttämättä ole se kaikkein hedelmällisin aika vireyden ja keskittymisen suhteen, mutta hyvin pysyi paketti kasassa.

Itse harjoitukset olivat pojille ja pääosin valmennuksellekin uusia. Oli mielenkiintoista ja hieman hämmentävääkin todeta, että pojilla on jo tässä kohtaa yllättävän paljon lajille ominaisia jumeja ja puolieroja. Tämä on meille tärkeää tietoa, joka meidän täytyy ottaa myös jatkossa omissa harjoitteissamme huomioon. Poikien kasvun ja kehityksen sekä myös lajikehityksen kannalta on tärkeää, että harjoittelussa kiinnitetään riittävästi huomiota liikkuvuuteen sekä kehonhuoltoon. Tämä ehkäisee varmasti tulevaisuudessa rasituksen kasvaessa vammojen syntymistä. 

Olemme jo hyödyntäneet muutamia liikkeitä omissa lämmittelyissämme ja pyrimme tekemään näin jatkossakin. Pojat ovat ehkä vielä hieman liian nuoria omatoimiseen kehonhuoltoon, mutta mitä aiemmin saamme tällaista kulttuuria luotua sen parempi. Onpa oma poikakin muutamia liikkeitä tehnyt omatoimisesti olkkarin matolla, joten askelia oikeaan suuntaan on jo otettu. ☺

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä syksyn antiin, kiitos siitä teille!

 

Hyvä ohjelmatarjonta, hyvät ammattitaitoiset ohjaajat jotka kannustavat ja vaativat työtä sopivassa suhteessa.

Äijäjumppa (mahakkaat äijät) on ainakin toimiva juttu. Ryhmässä on helpompi sitoutua rääkkäämään itseään.

Ei oikeastaan kokemusta yksittäisiä kertoja lukuunottamatta muista kuin Marin tunneista, mutta Marin tunnit ovat rock! Mieletön meininki se palo tuohon työhön (vai ennemminkin elämäntapaan?) näkyy kilometrien päähän. Tunneilla hyväntuulinen meininki, mutta Mari osaa kuitenkin piiskata ja vaatia porukalta aina sen viimeisenkin rutistuksen ilman, että kenellekään tulee ahdistunut tai pakotettu olo. Tuntitarjonta on mielestäni myös hyvin laaja.

Jatkakaa samaan malliin! Rock rock!

Oikein mukavat on tunnit, bodypumpissa ja rasvanpoltossa käyneenä. Hyvin ohjeistettu ja tarkastetaan, että kaikki tekee liikkeet oikein, mikä on tärkeää. On vaihtelua, eli samaa kaavaa ei vedetä montaa kuukautta peräkkäin.

On todella hyvät vetäjät ja konsepti.

Paljon vaihtoehtoja.Crossing paras ja monipuolisin.Sunnuntai-crossing pitää pitää aina :) Mari ja Janne parhaat!

Tunnit ovat hyviä ja monipuolisia. Myös hyväntuulisuutta ”ilmassa” koko salissa .

Olen tyytyväinen asiakas, tarjonta on minulle tarpeeksi monipuolista.

Isot kiitokset vetäjille riippumatta tunneista, olen kuitenkin kokeillut aika monta eri lajia 👍 Asiantuntevalla ja reippaalla otteella, sekä ilolla ja huumorilla jokainen toiminut ja kannustanut. Olette ihania ❤

Teillä on hyvä näkyvyys somessa, tapahtumista saa hyvin tiedon, ja viesteihin vastataan nopeasti.

Todella mukavat ohjaajat selkeä ohjeistus yms. 😊

Ihanat ja osaavat ohjaajat. Tämän myötä mahtava ryhmäfiilis ja mukavat kuntoilijat. Jatkakaa samaan malliin😘

En ole ollut teillä Piippokeskukselle, vain Lastusen koululla. Mutta aivan huippu juttu! Maailman laiskin ja ihmislaumaa karttavin on saatu liikkumaan ryhmässä ja se on kivaa. Jopa jo harkitsen omien kahvakuulien ostamista. Josko niillä saisi toisen tunnin viikossa itseään liikutettua? Sinne rummutustunnille kyllä tulisin, mutta ma ja pe iillat on varattu aina koiratreenejä varten. Eli jos toiveen laittaas, niin tiistai-iltaan rumputunti :) Kiitos kannustavasta ja innostavasta ohjauksesta.

Pilates ja kuntonyrkkeily: nämä mieleisiä harrastuksia ja odotukset täyttänyt, joten helppo jatkaa lajin parissa edelleen. Ohjaajat innostavia ja rentoja.

Niillä tunneilla joilla olen käynyt, on ohjaajan aito innostus ja myös keskittyminen ohjaamiseen tullut hyvin esille. Mielestäni erittäin tärkeää on, että ohjaaja osaa puuttua tekniikkavirheisiin hyvin ja antaa sanallisesti loistavasti neuvoa miten harjoitteen teet, koska käytössä ei ole peilejä mistä voit tekemistäsi tarkistaa. Tämä ammattitaito löytyy teidän ohjaajista. Tunneille on mukava tulla, koska tunnet itsesi tervetulleeksi ja se varmasti antaa myös uusille tulijoille ja harrastajille mukavan olon. (Jännä kuinka huomaamatta alat seurustella tunnin jälkeen uusien liikkujien kanssa.) Onneksi aikanaan ystäväni pakotti minut tulemaan crossi-tunnille;se oli sitten menoa. Kiitoksia kovasti hyvin monipuolisesta tarjonnasta. Kymppikortilla voisi olla ihan kiva päästä myös muillekin tunneille kuin crossaan. Tosin ilmaiset näytetunnit antavat kyllä loistavan mahdollisuuden tutustua ihan mihin lajiin vain keksitte meitä tutustuttaa. Mieltäni lämmittää kovasti, että tarjoatte omia tunteja pelkästään miehille (harmi vain, etten ole saanut omaa sellaista teille usutettua 😂).

Perjantain Pound on niiiiin hyvä, ei paremmalla fiiliksellä voisi vkonloppua aloittaa, kun on ensin paukuttanut viikon stressit tiehensä!

Kiitos vielä iloisuudesta 🙂

Ohjaajat ovat huippuja – kannustavia, hauskoja ja osaavia. Tunneille on aina mukava tunne, fiilis on hyvä ja kotiin palaa aina hyvillä mielin. Maanantain pilates on hyvänä päivänä ja kellonaika on juuri sopiva. Samoin torstain pump-tunti, aivan paras. Kehonhuoltoa kroppa ei voi koskaan saada liikaa.

Kiitoksia loistavista jumpista Sääksjärvellä sunnuntaina ja keskiviikkona. Toivon, että syksyllä nämä jatkuvat.

Jannen crossingtunnit on parasta sisäliikuntaa ikinä! Toki Marin ja Viivin tunnit on myös niiiiiin hyviä 😉

Ihan parasta kun on tässä ”omalla kylällä” näin hyvä tarjonta 👌🏻 Kombo tunnit tosi bueno eli kun voi yhdistää esim crossing ja siihen perään toinen tunti 🤗 Viikonloppujen tunnit sopii omaan elämäntilanteeseen tässä kohtaa parhaiten. KIITOS kun olette❤️

Tämä kevään twerkkaus kurssi oli hyvä lisä tarjoamaanne settiin! Itse pidän uusista mahdollisuuksista, uusista lajeista, jotta pääsee kokeilemaan mikä olisi oma juttu – ei koskaan voi tietää jos ei kokeile – ja toisaalta Lempäälästä ei niin löydy vaihtoehtoja, joten hienoa työtä teette!

Kati Rättö mahtava ja hyvin professional!!! Ruusut!!!

Ihan huippu ohjaaja on Mari. Jaksaa tsempata ja myös kehua. Katin flow-jooga tunti on myös hyvä! Rentoutuu hyvin viikon ajaksi. Paljon on vaihtoehtoja mihin mennä. Jokaiselle jotakin. Tykkään!! Varsinkin kesän ulkokahvakuula on ihan parasta. Myös hintansa puolesta. Kiitos kyllä teille kaikille. Olette ihanan tavallisia ja tunneille voi tulla huonommallakin ulkonäöllä 💛

Kokemusta nyt rasvanpoltto muokkaus tunneista ja twerkkaus kurssista ja täytyy sanoa, että ohjaajat on olleet ihania ja inspiroivia ja muut kanssahikoilijat hyvää porukkaa. Tunneilla on ollut hauskaa ja hiki on tullut ja seuraavaa tuntia on aina innolla odottanut. Hintataso kursseilla on hyvä, vaikka se onkin omalla kohdalla aina kamalan pähkäilyn paikka, että raaskiiko vaiko ei.

Kuljun xxl jumppa on 👍juuri meille tehty. Ohjaajalla on juuri oikea ote hommaan, ei mitään piipittelyä edessä😄.

Matalan kynnyksen korkeatasoista liikuntaa. Monia saleja ja keskuksia olen yli 20v aikana kokeillut niin Lempäälässä kuin Tampereella. Crossing Piippokeskus on se mun juttu. On vain hyvä että ympäristö ei ole vimpan päälle moderni: eihän me itsekään olla täydellisiä, eikä treeneihin tulla seiniä tai kanssaurheilijoita katselemaan. Voi huoletta tulla just sellaisena kuin on, tietäen ettei kukaan katsele päästä varpaisiin arvostellen.

Oon tykännyt kun tarjonnasta löytyy aina joku kehonhuoltokin.

Maanantain rasvanpolttomuokkaus on todella hyvä energiabuusti viikon aloittamiseen!!!! Ohjaaja pitää porukan koko ajan liikkeessä ja draivi on todella tehokasta! Ja mikä parasta, musiikki on niiiiiin mun makuun, mukaansa tempaavaa ja tuttuja biletysbiisejä, mahtavaa👍