Tunnit ja kurssit

 

SYKSY 2018

7x PUMP -KURSSI

Katin ohjaama 7x pump -kurssi syksy 2018.

Isot lihasryhmät käydään läpi pääasiassa tankoa ja levypainoja käyttäen.
Tämä kurssi on tiukkaa lihaskuntoa alusta loppuun. Jos et muuta lihaskuntoa tee, käy edes kerran viikossa pumpissa!

Treenit torstaisin klo 18-19 aikavälillä 18.10.-29.11.2018.

Hinta 70 €/ 7 treenikertaa.
Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky/ ePassi/ virikeseteli / edenred.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

RASVANPOLTTOMUOKKAUS -JUMPPAKURSSI

6 kerran rasvanpoltto muokkaus – jumppakurssi syksy 2018.

Treenit maanantaisin klo 18-19 aikavälillä 15.10.-19.11.2018.

Tämä jumppakurssi sopii hyvin ihan kaiken kuntoisille, jotka kaipaavat liikunnasta helppoa tekemistä, joka kumminkin on tehokasta. Treeni tehdään rasvanpoltto sykealueella n. 65-75 % omasta maksimista. Eli hikoillaan mutta ei läähätetä. Tunnilla paljon muokkaavaa lihaskuntoa hyödyntäen mm. kuminauhoja ja käsipainoja.
Tälle kurssille on helppo tulla, jos on vähän taukoa liikunnasta tai muuten vaan tykkää liikunnasta missä ei tarvitse hyppiä.
Ohjaajana Kati Rättö.

Piippokeskus, 3.krs. Piiponraitti 1.
Alhaalla on ovisummeri. Paina juhlatilan nappia niin ohjaaja päästää sinut sisään.
Parkkipaikat sijaitsevat talon ja radan välissä. Parkkipaikoille käynti päädystä Paikallisen editse.

Hinta 55 €/ 6 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virikeseteli / edenred. Halutessasi saat laskun, kunhan pyydät sen ajoissa ennen kurssin alkua. Laskutuslisä 3€.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.

NUORTEN KUNTONYRKKEILY -KURSSI

8 kerran nuorten kuntonyrkkeilykurssi

Treenit keskiviikkoisin 10.10.-28.11.2018 klo 16:15-17:00. Piippokeskus, Piiponraitti 1, 3krs. kamppailusali.

Opetellaan hyvin nyrkkeilyn tekniikoita ja tehdään paljon lihaskuntoa vartalon omalla painolla. Huolehdimme myös nuorten liikkuvuudesta.
Kurssille voi osallistua jo aiemmin lajia harrastaneet tai uudet aloittelijat. Sekä tytöt että pojat tervetulleita mukaan.
Ikähaarukka n. 12-17 vuotiaat.

Kurssin hinta 65 € käteinen. Maksu 1. treenikerralla.

Ohjaajana toimii lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja, personal trainer Jari Kelloniemi.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

MAHAKKAIDEN MIESTEN TREENIT

Mahakkaiden miesten oma treenikurssi saa jatkoa!
Tarkoitettu ihan tavallisille miehille. Tästä on hyvä aloittaa liikunta esim kesätauon jälkeen. Ja ei haittaa vaikka on vähän mahaa kertynyt vuosien varrella. Se on täällä vain kunniaksi!

Treenit tiistaisin klo 19:15-20:15 aikavälillä 2.10.-4.12.2018 = 10 kertaa.

Treenit tarkoitettu vain miehille. Tekeminen oman kunnon mukaan. Sopii siis kaiken kuntoisille. Erityisen hyvin sopii vähän tai ei ollenkaan liikkuville.
Lajeina mm. kahvakuula, Crossing, liikkuvuus, pump, vartalon omalla painolla tehtävät lihaskuntoharjoitteet. Ohjaajana Janne.

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa. Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

Kurssin hinta 95€/ 10 kerran kurssi. Maksu 1.treenikerralla käteinen / erilaiset liikunta edut. Halutessasi saat myös laskun. Laskutuslisä 3€.

VESIJUMPPA PAINONHALLINTAAN

13 kerran vesijumppa painonhallintaan.
Ehtookodon allas, Katepalintie9. Torstaisin 17:30-18:00 aikavälillä 6.9.-29.11.2018

Hinta 140€/ 13 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteinen tai erilaiset liikuntaedut.
Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

Ohjaajana Sirke.

SYKEMUOKKAUS -JUMPPAKURSSI (SÄÄKSJÄRVELLÄ)

Crossing Piippokeskus goes Sääksjärvi!

Pääsemme aloittamaan jumppakurssit nyt siis myös Sääksjärvellä! Keskiviikkoisin aikavälillä 22.8.-28.11.2018 klo 19-20 Sääksjärven koulun vanhassa liikuntasalissa.
= 15 kertaa.

Sykemuokkaus tunnilla nostetaan sopivasti sykettä helpoilla askelkuvioilla ja välissä tehdään lihaskuntoliikkeitä vartalon omalla painolla sekä välineitä käyttäen ( mm. käsipainot, kuminauhat). Tunti sopii kaiken kuntoisille. Hypyille annetaan aina automaattisesti hypytön vaihtoehto. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Ohjaajana Sirke Savolainen.

Kurssin hinta 130€/ 15 kerran kurssi. Maksu 1. kerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virike-seteli / edenred. ( jos maksat smartum kortilla, tee se netissä ja tulosta kuitti ohjaajalle tuotavaksi)

Kurssi toteutetaan, kun min 12 osallistujaa. Välineitä riittää n. 25 osallistujalle. Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta. www.crossingpiippokeskus.com

NUORTEN KUNTONYRKKEILY -KURSSI

15 kerran nuorten kuntonyrkkeilykurssi. Treenit keskiviikkoisin 22.8.-28.11.2018 klo 16:15-17:00, Piippokeskus, Piiponraitti 1, 3krs. kamppailusali.

Opetellaan hyvin nyrkkeilyn tekniikoita ja tehdään paljon lihaskuntoa vartalon omalla painolla. Huolehdimme myös nuorten liikkuvuudesta. Kurssille voi osallistua jo aiemmin lajia harrastaneet tai uudet aloittelijat. Sekä tytöt että pojat tervetulleita mukaan.
Ikähaarukka n. 12-17 vuotiaat.

Kurssin hinta 115 € käteinen. Maksu 1. treenikerralla.

Ohjaajana toimii lasten ja nuorten liikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja, personal trainer Jari Kelloniemi.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.
Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa. Esteen sattuessa kurssipaikka tulee peruuttaa viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

PHYSIOPILATESTA VÄLINEILLÄ -JATKOKURSSI

PhysioPilatesta jatkokurssi välineitä käyttäen. Toki tunnilla tehdään paljon liikkeitä myös ilman välineitä. Tälle PhysioPilates kurssille voi osallistua, jos on jo aiempaa kokemusta pilateksesta. ( huom! Tulossa myös alkeiskurssi keskiviikolle Kuokkalan koululle) Koko kurssi keskitytään hyvän ryhdin parantamiseen. Samalla keskivartalon lihaksia kehittäen ja kokonaisuutta miettien.

Maanantaisin klo 19-20 aikavälillä 20.8.-26.11.2018 = 15 kertaa.
Paikkana on Lempäälän uuden lukion tilat, Virta-kampus. Osoite Valkeakoskentie 19, Lempäälä.

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa. Ilmoittautuminen nettisivujen www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta.

Kurssin hinta 130 €/ 15 kertaa. Maksu 1. kerralla käteinen / smartum / tyky / epassi / virikeseteli / edenred. (Jos maksat smartum kortilla, voit suorittaa maksun ennen kurssin alkua netin kautta ja tulostat kuitin toimitettavaksi ohjaajalle)
HUOM! MAKSU TULEE SUORITTAA 1. KERRALLA, JOTTA RAHASTUKSEEN EI MENE AIKAA JOKA TUNNISTA PITKIN SYKSYÄ.

OMA JUMPPA-ALUSTA MUKAAN!

Ohjaajana FYSIOTERAPEUTTI Outi Paldanius. Hän on käynyt kaikki koulutuksen kolme tasoa.

Mitä on PhysioPilates?

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilateksessa ainutlaatuista on ohjaajan ammattitaito. Fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että liikkeet tulevat tehdyksi oikein. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

PhysioPilatesta voi ohjata kaikille aloittelevasta liikkujasta urheilijaan. PhysioPilates on rekisteröity tavaramerkki.

(kuvaus lainattu kouluttajatahon, Suomen Terveysliikuntainstituutti oy:n, sivuilta)

ÄIJÄVENYTTELYÄ LIHASKUNNOLLA -KURSSI

Miesten ikioma venyttely -kurssi saa pienen uuden juonenkäänteet. Kurssilla tehdään edelleen suurimmaksi osaksi liikkuvuutta monipuolisesti mutta joka kerralle tulee pieni keskivartalon lihaskunto-osuus.

Maanantaisin klo 19-20 aikavälillä 20.8.-26.11.2018 = 15 kertaa.
Paikkana on Lempäälän uuden lukion tilat, Virta-kampus. Osoite Valkeakoskentie 19, Lempäälä.

Ei tarvi yhtään murehtia vaikka ei mihinkään venyisikään. Eikä tarvi pelätä, että edes yritetään laittaa jalkaa niskan taakse. Tällä kurssilla venytetään ja hommataan liikkuvuutta ihan tavallisille suomalaisille miehille. Pidetään huumori mukana ja kaikki venyy omien rajojensa mukaan. Liikkuvuus tekee kaikillekin hyvää. JA KYLLÄ, MYÖS MIEHET VENYTTELEVÄT. Kurssin aikana teemme myös paljon erilaisia liikkuvutta lisääviä muitakin harjoitteita, kuin perusvenyttelyä. Mukana olevat lihaskunto-osuudet ovat monipuolisia ja tehokkaita.

Kurssin hinta 130 € / 15 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteisellä / smartum / tyky/ e-passi / virike-seteli / edenred.

Kurssi järjestetään, kun min 12 osaliistujaa. Ilmoittautuminen nettisivujen www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta.

OMA JUMPPA-ALUSTA TAI JOKU MATTO MUKAAN! Ja itselle mukavat vaatteet ja juomapullo.

Ohjaajana Mari

PHYSIOPILATES ALKEET -KURSSI

Keskiviikkoisin klo 19:30-20:30 aikavälillä 20.8.-26.11.2018 = 15 kertaa.
Paikkana on Kuokkalan koulun liikuntasali. Kansakouluntie 3.

Tälle PhysioPilates kurssille voi osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostunneet ryhdistä ja kehonsa hallinnasta. Sinulla ei tarvitse olla yhtään aiempaa kokemusta pilateksesta tai voit olla jo harrastanut sitä jonkun verran. ( enemmän harrastaneille on jatkoryhmä maanantaissa klo 19 virta kampuksella) Ohjaaja etenee osallistujien tason mukaan ja antaa vaihtoehtoja tarvittaessa. Koko kurssi keskitytään hyvän ryhdin parantamiseen. Samalla keskivartalon lihaksia kehittäen ja kokonaisuutta miettien.

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa. Ilmoittautuminen nettisivujen www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta.

Kurssin hinta 130 €/ 15 kertaa. Maksu 1. kerralla käteinen / smartum / tyky / epassi / virikeseteli / edenred. (Jos maksat smartum kortilla, voit suorittaa maksun ennen kurssin alkua netin kautta ja tulostat kuitin toimitettavaksi ohjaajalle). HUOM! MAKSU TULEE SUORITTAA 1. KERRALLA, JOTTA RAHASTUKSEEN EI MENE AIKAA JOKA TUNNISTA PITKIN SYKSYÄ.

OMA JUMPPA-ALUSTA MUKAAN!

Ohjaajana FYSIOTERAPEUTTI Outi Paldanius. Hän on käynyt kaikki koulutuksen kolme tasoa.

Mitä on PhysioPilates?

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilateksessa ainutlaatuista on ohjaajan ammattitaito. Fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että liikkeet tulevat tehdyksi oikein. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

PhysioPilatesta voi ohjata kaikille aloittelevasta liikkujasta urheilijaan. PhysioPilates on rekisteröity tavaramerkki.

(kuvaus lainattu kouluttajatahon, Suomen Terveysliikuntainstituutti oy:n, sivuilta)

CORE + KEHONHUOLTO -KURSSI (SÄÄKSJÄRVELLÄ)

Crossing Piippokeskus goes Sääksjärvi!

15 kerran kurssi missä ensin 30 mun keskivartalon lihaskuntoa eli coretreeniä vartalon omalla painolla. Perään 30 minuuttia kehonhuoltoa eli monipuolisesti venyttelyä ja liikkuvuutta. Sopii kaiken kuntoisille niin miehille kuin naisillekin. Sopii hyvin myös nuorille.

Treenit Sääksjärven koulun vanhassa liikuntasalissa. Sunnuntaisin 17:15-28:15. Aikavälillä 19.8.-25.11.2018. Ohjaajana Mari.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta. Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

Hinta 130€/ 15 kerran kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi / virike-seteli / edenred.

FOAMROLLER KEHONHUOLTO-KURSSI

Mikä ihana viikon lopetus ja viikonlopun aloitus. Treenit perjantaisin klo 18:15-19:15 aikavälillä 17.8.- 23.11.2018. = 15 kertaa.

Hierontarulla eli foamroller, miten sitä käytetään ja mitkä ovat ne tekniikat joilla saat parhaan tuloksen hyvinvointiin ja palautumiseen? Kurssilla tutustutaan lisäksi aktiivisen palautumisen tekniikoihin ja liikkeisiin, tarkoituksena parantaa liikkuvuutta. Lihaskireyksien tunnistaminen ja niiden ”vapauttaminen” on myös kurssin yksi tärkeimmistä teemoista. Kurssi soveltuu kaikille, olitpa sitten kuntoilija tai sohvaperuna.
Kurssilla hyödynnetään rullan lisäksi myös mm. palloja.

Kurssin hinta 130€/ 15 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virikeseteli / edenred. Halutessasi saat myös laskun. Laskutuslisä 3€.

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa. Mukaan mahtuu 25 hlö. Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

Treenit Piippokeskus , Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä. 3. krs. Alhaalla on ovisummeri. Paina juhlatilan nappia niin ohjaaja päästää sinut sisälle.
Parkkipaikat rakennuksen ja radan välissä.

Ohjaajana Jari

NISKA-SELKÄ-HARTIA-JUMPPAKURSSI

Laadukas niska-selkä-hartia jumppakurssi syksylle 2018.

Kurssilla keskitytään nimensä mukaisesti niska-hartia- selkäalueen lihaskuntoon ja liikkuvuuteen. Tunnilla hyödynnetään keppejä, käsipainoja, crossareita, pilates ja joogaharjoitteita sekä paljon muuta. Kurssi sopii juuri sinulle, jolla on koko ajan hartiat jumissa, teet pääte- tai muuta staattista työtä, selän kanssa ongelmia tai ihan muuten vaan hyvinvointiin.

Treenit torstaisin klo 19:15-20:15 aikavälillä 16.8-22.11.2018 = 15 treenikertaa.
Hinta 130€/ 15 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteinen/ smartum / tyky/ ePassi/ virikeseteli / edenred. Halutessasi saat myös laskun, kunhan pyydät sen ennen kurssin alkua. Laskutuslisä 3€.

Treenit Piippokeskus, 3krs. Piiponraitti 1. Alaovella ovisummeri. Käytä juhlatila painiketta ja ohjaaja päästää sinut sisään. Edellinen tunti loppuu klo 19, että sitä ennen ei kannata pyrkiä sisälle. Parkkipaikat talon takana. Käynti päädystä Paikallisen edestä.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta. Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana monipuolinen Kati Rättö.

COMBAT-KURSSI

Combat-tunnilla yhdistellään eri kamppailulajeista tuttuja potkuja ja iskuja tehokkaiksi sarjoiksi. Vauhdikas musiikki auttaa pääsemään oikeanlaiseen taistelutunnelmaan. Tunnin lopussa on lisäksi lyhyt lihaskunto-osio. Tämä tunti on hauska ja hikinen asennetunti, joka tekee hyvää mm. hartiaseudun verenkierrolle. Sopii niin miehille kuin naisillekin!

Ohjaajana Hanna H.

Treenit tiistaisin klo 19:15-20:15 aikavälillä 14.8.-20.11.2018 = 15 kertaa. Piippokeskus, Piiponraitti 1, 3.krs.

Hinta 130€/ 15 kerran kurssi.
Maksu 1. treenikerralla käteinen/ smartum/ tyky/ ePassi / virikeseteli/ edenred. (Jos sinulla on smartum – kortti maksathan etukäteen netin kautta ja tuot kuitin ohjaajalle)

Pakollinen ilmoittautuminen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

Kurssi järjestetään, kun min. 12 osallistujaa.

RASVANPOLTTOMUOKKAUS-JUMPPAKURSSI

15 kerran rasvanpoltto muokkaus – jumppakurssi syksy 2018. Treenit maanantaisin klo 18-19 aikavälillä 13.8.-19.11.2018.

Tämä jumppakurssi sopii hyvin ihan kaiken kuntoisille, jotka kaipaavat liikunnasta helppoa tekemistä, joka kumminkin on tehokasta. Treeni tehdään rasvanpoltto sykealueella n. 65-75 % omasta maksimista. Eli hikoillaan mutta ei läähätetä. Tunnilla paljon muokkaavaa lihaskuntoa hyödyntäen mm. kuminauhoja ja käsipainoja.
Tälle kurssille on helppo tulla, jos on vähän taukoa liikunnasta tai muuten vaan tykkää liikunnasta missä ei tarvitse hyppiä.
Ohjaajana Kati Rättö.

Piippokeskus, 3.krs. Piiponraitti 1.
Alhaalla on ovisummeri. Paina juhlatilan nappia niin ohjaaja päästää sinut sisään.
Parkkipaikat sijaitsevat talon ja radan välissä. Parkkipaikoille käynti pääsystä Paikallisen editse.

Hinta 130€/ 15 kertaa. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virikeseteli / edenred. Halutessasi saat laskun, kunhan pyydät sen ajoissa enne. Kurssin alkua. Laskutuslisä 3€.

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa. Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.

KREMPPAJUMPPA -KURSSI

Kivistää, kolottaa, tuntuu jäykältä, polvet tai olkapäät kipuilee. Kuulostaako tutulta?
Kiva olisi liikkua mutta kaikille ryhmäliikuntatunneille ei viitsi mennä kun niissä hypitään tai könytään lattialle ja ylös vähän väliä.  Jos tuntuu, että kaikki muu on mennyttä paitsi huumorintaju niin silloin meidän kremppajumppa on juuri sinulle!

Kurssi on tarkoitettu meille, joilla on vähän jo kulumaa ja elämän tuomia vammoja ja vaivoja. Mahdollisesti vähän ylipainoa (ei pakollinen). Liikunta kuuluu kaikille ja nyt pääset syksyllä mukaan iloiseen porukkaan, jossa tehdään lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista juuri meidän omien rajojen mukaan. Ei hypitä, ei kuormiteta olkaniveliä turhilla liikkeillä, ei könytä lattialle ja ylös. Ei tarvi edes omata rytmitajua. Saat tehdä juuri sinulle sopivaan tahtiin. Tehdään rauhallisesti, turvallisesti, monipuolisesti ja tehokkaasti.

Maanantaisin klo 19:15-20:15 aikavälillä 13.8.-19.11.2018.
Crossing Piippokeskuksen tiloissa, Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä. Ohjaajana Kati.

Hinta 130€/ 15 kerran kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen tai erilaiset liikuntaedut.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.
Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

POUND-KURSSI

POUND – Rockout. Workout.

Päästä sisäinen rumpalisi vauhtiin ja tule Pound tunnille. Tunnilla rummutetaan ilmaan, mattoon ja vähän lattiaankin niin että hiki lentää. Saat kokovartalotreenin toimien omalla kunto- ja soittotasollasi. Lihaskuntoa ja aerobista.

Treenit sunnuntaisin klo 18:30-19:25 aikavälillä 12.8.-18.11.2018 = 15 kertaa. Piippokeskus, 3.krs. Piiponraitti 1. (Huom! 11.11. treenit poikkeuksellisesti jo klo 16-17)

Kurssin hinta 130€. Maksu 1. kerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virike seteli / edenred.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.
Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana Ninnair Nurmi.

HUOMIO!

Syksyn 2018 Pound-kurssin oheen laitetaan ROCKSTAR DIET – rummuta ja laihdu – porukkakiinteytys tukiryhmä!

Kun osallistut Pound-kurssille saat kaupan päälle seuraavaa:

*Koko muun ryhmän henkisen tuen ja oman Facebook ryhmän missä tsempataan toisiamme

* Ohjaaja Ninnairin persiille potkimisen liikkumiseen innostamisessa.

* Salliva ruokavalion Ninnan mukana olon ryhmässä jeesaamassa ravintoasioissa ja antamassa vinkkejä. + Ninnan hyvän tarjouksen henkilökohtaisesta ruokavalion tarkastuksesta.

*Ryhmäliikuntaohjaaja / Pt-Marin mukana olin ryhmässä jeesaamassa, kannustamassa ja jakamassa vinkkejä.

* kaikista otetaan ennen ja jälkeen kuvat ( vain tämän oman porukan sisällä jaettavaksi) + mittaukset kriittisistä paikoista 😉

* tämä porukka saa 5x Crossing kortin hintaan 30€ ( norm 45€) . Siinä hyvä laji tukemaan tätä projektia!

PUMP-KURSSI

Katin ohjaama pump -kurssi. Isot lihasryhmät käydään läpi pääasiassa tankoa ja levypainoja käyttäen. Tämä kurssi on tiukkaa lihaskuntoa alusta loppuun. Jos et muuta lihaskuntoa tee, käy edes kerran viikossa pumpissa!

Treenit torstaisin klo 18-19 aikavälillä 9.8.-29.11.2018. Kurssi on nyt aiempaa pidempi = 17 kertaa. Piippokeskus, 3.krs. Piiponraitti 1.

Hinta 140€/ 17 treenikertaa.
Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky/ ePassi/ virikeseteli / edenred.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

HUOM: tämä kurssi tulee varatuksi täyteen. Kurssin peruminen viimeistään 1.8.2018 tai muuten perimme kurssimaksusta 50%. Tämän joudumme tekemään siksi, että paikkoja varataan eikä peruta osallistumista ajoissa ja siksi emme saa kaikkia paikkoja hyödynnettyä kurssin alusta asti.

NUORTEN KUNTONYRKKEILYN TESTITUNNIT

Syksylle tulee nuorille 15 kerran kuntonyrkkeily kurssi. Tässä kahden kerran testausmahdollisuus nähdä, kiinnostaako laji nuortasi.

Treenit kahtena keskiviikkona (8.8. ja 15.8.18) klo 16:15-17:00. Piippokeskus, 3krs kamppailusali. Ohjaajana Jari Kelloniemi.

Hinta 20€. Maksu käteisellä 1. treenikerralla.

Testikurssi järjestetään, kun saadaan min 10 osallistujaa.
Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta. Esteen sattuessa paikka peruutettava vähintään 7 vrk etukäteen.

Näillä kahdella testitunnilla pääset kärryille mistä lajissa on kyse ja opit lajin alkeita. Kurssilla jatketaan sitten tekniikan oppimista ja hikisiä treenejä.
Salissa paljain jaloin tai sukilla. Omat hanskat suositeltavat mutta meiltäkin toki hanskoja löytyy testattavaksi.

Kurssi tarkoitettu n.12-17 vuotiaille nuorille.

KUNTONYRKKEILY ALKEISKUSSI

Alkeiskurssi kuntonyrkkeilyyn. Tämä kurssi on tarkoitettu, jos et ole vielä harrastanut kuntonyrkkeilyä tai olet harrastanut sitä vasta vähän. Täällä keskitytään paljon tekniikoihin mutta tehoja ei puutu. Kurssi sopii niin miehille, kuin naisillekin!

Treenit keskiviikkoisin klo 17:15-18:15 aikavälillä 8.8.-28.11.2018 = 17 treenikertaa.

Treenit päästään vetämään Crossing Piippokeskuksen tilan vieressä olevassa kamppailupuolen salissa. Täällä on loistava tatami, joten treenit vedetään paljain jaloin tai luistamattomilla sukilla. Kenkiä täällä ei saa käyttää! Tulette normaalisti Piippokeskukselle ja painatte budopuolen summeria (juhlatilan summeri ei toimi tämän tunnin kohdalla). Parkkipaikat löytyvät talon ja radan välistä.

Treeneissä tehdään nyrkkeilyharjoitusten lisäksi paljon erilaisia tehokkaita oheisharjoitteita keskivartalon lihaksille, koordinaatiota parantamaan, rytmiikkaa kehittämään, kehonhuoltoa unohtamatta. Tältä kurssilta ei tehoja ja monipuolisuutta puutu.

Meiltä löytyy pistereita, potkutyynyjä, säkkejä ja muutamia hanskoja. OTTAKAA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN OMIA HANSKOJA JA PISTAREITA MUKAAN!

Kurssi järjesteään, kun min 15 osallistujaa. 30 nopeinta otetaan mukaan.
Hinta 150 € / 17 kerran kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / epassi/ virike seteli. Jos haluat laskulla ilmoitathan siitä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Laskutuslisä 3 €. HUOM! MAKSU TULEE SUORITTAA 1. KERRALLA, ETTEI MAKSUJEN KERÄILYYN MENE AIKAA JOKAISESTA TUNNISTA PITKIN KAUTTA.

Ilmoittautumiset http://www.crossingpiippokeskus. com paikkavarausjärjestelmän kautta.

KUNTONYRKKEILY JATKOKURSSI

Jatkokurssi kuntonyrkkeilyyn. Tämä kurssi on tarkoitettu, jos olet jo aiemminkin nyrkkeillyt ja tekniikat ovat hallussa ( huom klo 17:30 tulee alkeiskurssi vähän tai ei vielä ollenkaan nyrkkeilleille). Kurssi sopii niin miehille, kuin naisillekin!

Treenit keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 aikavälillä 8.8.-28.11.2018 = 17 treenikertaa. (huom: enemmän kertoja kuin aiemmilla kausilla)

Treenit päästään vetämään Crossing Piippokeskuksen tilan vieressä olevassa kamppailupuolen salissa. Täällä on loistava tatami, joten treenit vedetään paljain jaloin tai luistamattomilla sukilla. Kenkiä täällä ei saa käyttää! Tulette normaalisti Piippokeskukselle ja painatte budopuolen summeria (juhlatilan summeri ei toimi tämän tunnin kohdalla). Parkkipaikat löytyvät talon ja radan välistä.

Treeneissä tehdään nyrkkeilyharjoitusten lisäksi paljon erilaisia tehokkaita oheisharjoitteita keskivartalon lihaksille, koordinaatiota parantamaan, rytmiikkaa kehittämään, kehonhuoltoa unohtamatta. Tältä kurssilta ei tehoja ja monipuolisuutta puutu.

Meiltä löytyy pistereita, potkutyynyjä, säkkejä ja muutamia hanskoja. OTTAKAA MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN OMIA HANSKOJA JA PISTAREITA MUKAAN!

Ohjaajana Mari, jolla monen vuoden kokemus ja paljon koulutuksia myös nyrkkeilyn saralta.

Kurssi järjesteään, kun min 15 osallistujaa. 34 nopeinta otetaan mukaan.
Hinta 150 € / 17 kerran kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / epassi/ virike seteli. Jos haluat laskulla ilmoitathan siitä hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Laskutuslisä 3 €. HUOM! MAKSU TULEE SUORITTAA 1. KERRALLA, ETTEI MAKSUJEN KERÄILYYN MENE AIKAA JOKAISESTA TUNNISTA PITKIN KAUTTA.

Ilmoittautumiset http://www.crossingpiippokeskus. com paikkavarausjärjestelmän kautta.

KAHVAKUULA-KURSSI ULKONA

Haluatko treenata syksylläkin ulkona? Nyt se on mahdollista. Meiltä löytyy kahvakuulia (8-28 kg), mutta omansakin saa ottaa jos haluat varmistaa juuri tietyn kokoisen kuulan. Mukaan juomapullo ja hikipyyhe!

15 kerran kahvakuula kurssi ULKONA. Maanantaisin aikavälillä 6.8.-12.11.2018 klo 18:30-19:30. Paikkana Moision koulun sisäpihan kenttä.

Ohjaajana Janne, Spartan koulutettu kahvakuulaohjaaja.

Sopii enemmän tai vähemmän kuulailleille. Mukaan otetaan n. 20 ensimmäistä. Porukka pidetään järkevän kokoisena niin treenit ovat tehokkaita ja turvallisia. Tunneilla tehdään niin lihaskuntoa kuin aerobistakin sekä parannetaan liikkuvuutta.
Kurssi järjestetään, kun min. 12 osallistujaa. Sopii niin miehille kuin naisillekin!

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.

Hinta 120 €/ kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virike-seteli / edenred