Kurssit ja tunnit

LOPPUVUODEN TAPAHTUMAT

KERTAMAKSULLISET TUNNIT

CROSSING

Crossing on hikinen laji missä yhdistyy aerobisen kunnon parantaminen ja koko kropan lihastyö. Tunnilla käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja crosstrainer-laitteita, joissa on hyvä ergonomia. Tunnilla hikoillaan ja hengästyttävän oman kunnon mukaan.  Kaikki käyttävät omaa vastusta päivän kunnon mukaan. Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Ohjaajat vaihtavat musiikkia ja ohjelmia tiuhaan tahtiin, jotta homma pysyy mielenkiintoisena. Laji sopii erityisen hyvin peruskunnon kohotukseen ja painon pudotukseen/ hallintaan. Tarjolla paljon myös teematunteja. Ohjaajina Mari, Janne ja Henna.

Crossing-tunnit ovat kertamaksulla (10€) tai 10x kortilla (90€).  Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.

SPINNING

Spinning on hikinen aerobista kuntoa kohottava laji. Tunnilla käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja Tomahawk spinning-pyöriä , joissa saadaan säädettyä hyvä ergonomia kaiken pituisilla hikoilijoille. Tunnilla hikoillaan ja hengästytään oman kunnon mukaan.  Kaikki käyttävät omaa vastusta päivän kunnon mukaan. Tunnit ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Ohjaajat vaihtavat musiikkia ja ohjelmia tiuhaan tahtiin, jotta homma pysyy mielenkiintoisena. Laji sopii erityisen hyvin peruskunnon kohotukseen ja painon pudotukseen/ hallintaan. Tarjolla paljon myös teematunteja. Ohjaajina Mari, Janne ja Henna.

Spinning-tunnit ovat kertamaksulla (10€) tai 10x kortilla (90€).  Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.

 

SYKSY 2021

BODYCOMBAT-KURSSI

BODYCOMBAT® on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoasi, parantavat kuntoasi, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksiasi. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

Perjantaisin klo 18:00.
Aikavälillä 20.8.-26.11.2021
Kurssin hinta 170€

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

Ohjaaja Ninnair.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com

CROSSPOWER-KURSSI

Maanantaisin klo 18:00-19:00. Aikavälillä 9.8.-15.11.21

CrossPower tunnilla liikutaan monipuolisesti eri syketasoilla oman kuntotason mukaisesti. Alkulämmöt, sykkeen nostot ja -tasaukset sekä loppujäähdyttelyt tehdään crossareilla ja lihaskuntoliikkeet toteutetaan erilaisia välineitä sekä kehon omaa painoa hyväksikäyttäen. Peruskuntoa ja voimaa kehittävä tunti.

SOPII ERITYISEN HYVIN MYÖS MIEHILLE!

Kurssin hinta 150 €. Maksu 1. treenikerralla käteisellä tai erilaisilla liikuntaeduilla.

Paikkavaraus nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta: www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

Ohjaajana Janne.

DANCEMUOKKAUS-KURSSI

Dancemuokkaus on suurella sydämellä suunniteltua matalan kynnyksen ja hyvän mielen humppajumppaa, joka sopii kaikille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia. Tunnille on ominaista ohjaajan huonot vitsit ja heittäytyminen ajatuksella dance like nobody’s watching, mutta samalla siinä sivussa myös vähän niinkuin vahingossa aerobisen- ja lihaskunnon kehittäminen.

Tunti pitää sisällään vaihdellen superhelppoja hyvän fiiliksen tanssimooveja hyvän musiikin tahdissa tai voi olla että myös tahdin ulkopuolella sekä perus lihaskuntoa ja lyhyen venyttelyn.

Tiistaisin klo 18:15-19:15
aikavälillä 24.8.-30.11.2021.
Ohjaajana Kati

Kurssin hinta 150€. Maksu 1. treenikerralla käteinen / liikuntaedut.

Paikkavaraus www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa

IISI-CROSSING + VENYTTELY -KURSSI

Kiinnostaako crossaamisen aloitus mutta vähän jännittää jaksaako? Pitäiskö päästä irti sohvan pohjalta? Onko tarvetta aineenvaihdunnan lisäämiselle, jotta saisi vähän kiloja pois? Oletko ihan jumissa etätöistä? Onko liikunnasta ollut taukoa mutta tiedossa on, että jotain pitäis tehdä?

Kurssi sopii toki hyvin myös meidän vakicrossaajille 👍🏾 Te laitatte vaan rohkeammin kuormaa. Kurssi sopii hyvin niin miehille kuin naisillekin.

15x kursssi missä crossataan n 40 min ja venytellään loppuaika huolella.
Lauantaisin 14.8.-20.11.2021 klo 11:00-12:00. Hinta 150€. Maksu 1. kerralla käteinen / liikuntaedut tai lasku (laskutuslisä 3€)
Ohjaajana Henna.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta.

Kurssi järjestetään, kun min 10 osallistujaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta crossaamisesta tai liikunnasta ylipäätään.

KAHVAKUULA 30′ -KURSSI

Kahvakuula 30’ treeni on nopea ja tehokas lihaskuntoharjoitus. Tehokkaita perusliikkeitä ja heilutussarjoja siten, että syke saadaan ylös ja lihakset töihin. Uudet tekniikat opetetaan tarvittaessa tunnin alussa.

Keskiviikkoisin klo 18:25-18:55
Aikavälillä 18.8.-24.11.2021.

VINK VINK SOPII ERITYISEN HYVIN MYÖS MIEHILLE! JA TÄHÄN PERÄÄN ON HYVÄ YHDISTÄÄ VAIKKA HETI PERÄÄN ALKAVA 60’ CROSSING PERUSKUNTOTUNTI 👍🏾

Kurssin hinta 110 €. Maksu 1. treenikerralla käteisellä tai erilaisilla liikuntaeduilla.

Paikkavaraus nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta: www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

Ohjaajana Ninnair

KUNTOSÄHLYKURSSI

Naisten oma kuntosähly-kurssi.
Kurssilla otetaan hyvät alkulämmöt, tekniikkaharjoituksia, peliä, lihaskunto-osio ja kehonhuolto.
Monipuolinen ja tehokas kurssi missä kaiken keskiössä on sähly. Mukaan oma maila, itselle mukavat vaatteet, sisälle soveltuvat kengät, hikipyyhe, juomapullo. Et tarvitse aiempaa osaamista sählystä. Tarvitset vain kiinnostuksen joulkuelajin harrastamiseen.

Maanantaisin klo 20-21 aikavälillä 23.8.-29.11. 2021.
Paikka Haurala, Kivalakodin iso liikuntatila, Hauralantie 48. Ajathan alueella hiljaa koska sali sijaitsee asutuksen keskellä. Tupakointi alueella kielletty.

Hinta 150€/ kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / liikuntaedut / lasku (laskutuslisä 3€).

Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

Ohjaaja Tomi.

KUNTONYRKKEILYKURSSIT

Syyskaudella-21 alkamassa kaksi kurssia kuntonyrkkeilystä:

Ke 18:15 jatko
Ke 19:30 keskitaso/alkeet

11.8.-17.11.2021.

Jatkokurssi tarkoitettu jo useamman kauden kuntonyrkkeilyä harrastaneille. Jatkokurssilla tulee olla jo hyvä taso peruskunnossa – treenit ovat kovia. Ja haastavammat tekniikat tulee olla hallussa.

Keskitaso/alkeet -kurssi on tarkoitettu ihan aloitteleville tai jo muutaman kauden harrastaneille, joilla on peruslyönnit jo hallussa ja vähän peruskuntoa.

KYSYTHÄN MARILTA TARVITTAESSA JEESIÄ MIKÄ ON PARAS RYHMÄ SINULLE!

Tunneilla lämmitellään keho monipuolisilla lajinomaisilla harjoitteilla. Nyrkkeilyharjoitteiden ohessa helpoilla lihaskuntoharjoitteilla vahvistetaan nyrkkeilyssä tarvittavia lihasryhmiä.
Meiltä löytyy alkuun välineet, et tarvitse välttämättä omia hanskoja ja pistareita. Mutta toki suosittelemme aina omia välineitä, jotta hanskat ovat juuri sinulle hyvät. Ohjaaja opastaa tunnilla hyvien hanskojen ja pistareiden valinnassa. HUOM! KORONA-AIKANA KAIKILLA TULEE EHDOTTOMASTI OLLA OMAT PISTARIT!!

Piippokeskus 3.krs, budosali( paina ovisummeria missä lukee budosali ).
Kurssin hinta 150€ / kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteisellä tai liikuntaeduilla.

Ohjaajina jatkoryhmässä Mari ja keskitason sekä alkeisryhmän ohjaajan ilmoitamme lähempänä, kun olemme tehneet valinnan uudesta kuntonyrkkeilyohjaajasta.

Paikkavaraus pakollinen nettisivun kautta www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

LIHASKUNTOJUMPPA -KURSSI

Lihaskuntojumppa sopii kaikentasoisille treenaajille. Tunnilla käydään monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti koko kroppa läpi. Kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Välillä treenaataan pitkillä toistoilla ja joskus nopeilla ja sykettä nostavilla liikkeillä. Treenataan omalla kehonpainolla sekä välillä hyödynnetään kuminauhoja sekä käsipainoja.

Helppoa ja tehokasta menoa luvassa!

Keskiviikkoisin klo 18:30. Aikavälillä 18.8.-24.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parketti lattialla.

150€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com
Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana Elisa.

PHYSIOPILATES®️

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti jo pilatesta harrastaneille. Voit osallistua kurssille toki vaikka et meillä olisi alkeita opetellut vaan jossain muualla. Meille ovat uudetkin asiakkaat aina tervetulleita.

Treenit torstaisin klo 19:15-20:15 aikavälillä 12.8.-18.11.2021. Paikka Piippokeskus, Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä. 3.krs. 

Kurssin hinta 150€. Maksu 1. treenikerralla käteisellä / erilaiset liikuntaedut.

Ohjaajana fysioterapeutti Outi.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta.
Paikkoja rajoitetusti.
Kurssi järjestetään, kun min 12 osallistujaa.

POIKIEN HYVÄNMIELEN PALLOPELIT 7-11V.

Poikien (ikä n 7-11v) hyvänmielen pallopelit. Tunneilla pelaillaan monenlaisia pallopelejä, koripallo, lentopallo, jalkapallo jne. Opitaan ja kehitetään pallonkäsittelytaitoja. Ei kilpailla eikä mennä otsa rypyssä vaan kaikki pääsee hyvin mukaan. Kehitetään samalla ryhmätoimintadynamiikkaa. Treenit suunnitellaan ikäryhmään ja porukkaan sopivaksi. Palloilun ohessa keskitytään hyviin alkulämmittelyihin, lajien omaisiin harjoituksiin ja myös kehonhuoltoon. Tältä kurssilta voi saada innostuksen johonkin lajiin ja me toki tarvittaessa ohjaamme eteenpäin jos tietty laji alkaa enemmänkin innostaa.

Maanantaisin klo 17:00 Aikavälillä 23.8.-29.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parketti lattialla.

150€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana Tomi

POUND-KURSSI

POUND®️ – Rockout.Workout.

Päästä sisäinen rumpalisi vauhtiin ja tule Pound tunnille. Tunnilla rummutetaan ilmaan, mattoon ja vähän lattiaankin niin että hiki lentää. Saat kokovartalotreenin toimien omalla kunto- ja soittotasollasi.
Lihaskuntoa ja aerobista.
Tunti vahvistaa mm. jalkojen ja pakaroiden lihaksia, corea, niska-selkä-hartiaseutua ja käsiä. Tunti kehittää myös tasapainoa, kehon hallintaa, rytmiikkaa ja paljon muuta!

Huom! Tunnille mukaan oma ISO kylpypyyhe maton ja kapuloiden välissä käytettäväksi! JA NÄIN KORONA AIKANA SUOSITTELEMME JAIKILLE EHDOTTOMASTI OMAA JUMPPA-ALUSTAA.

Treenit KESKIVIIKKOISIN klo 17:30-18:15 aikavälillä 18.8.-24.11.2021.
Paikka Piippokeskus, Piiponraitti 1, 3.krs.

Huom: tunti on 45 min mittainen. Tämä on virallisen pound-tunnin kesto.

Kurssin hinta 150€. Maksu 1. kerralla käteinen / smartum / tyky / ePassi/ virike seteli / edenred.
Paikkavaraus pakollinen nettisivujen kautta.
Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

Huom! Tulethan tunnille ajoissa, koska ohjaaja ei tunnin alettua enää kuule ovisummeria ja ei näin ollen pääse enää avaamaan ovea.
Alaovella on summerin käyttöohjeet.
Parkkipaikat löytyvät talon ja radan välistä. Käynti talon päädystä paikallisen editse.

Ohjaajana Ninnair Nurmi.

PRINSESSABALETTI-KURSSI

Prinsessabaletti (prinssitkin ovat lämpimästi tervetulleita!)

Prinsessabaletti tunnilla harjoittelemme baletin alkeita ja käymme läpi baletille ominaista kehonkieltä esimerkiksi ryhti ja tasapaino. Harjoittelemme baletin tekniikkaa mielikuvien, satujen ja leikkien avulla. Tunneilla lapsi pääsee käyttämään ja kehittämään omaa luovuuttaan ja ilmaisutaitoa tanssimalla. Samalla motoriikka ja tilan hahmotus kehittyy ja itseluottamus kasvaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki prinsessat ja prinssit. Ikähaarukka n 3-6 vuotta. (Iästä voimme keskustella vanhempien kanssa yhdessä)

Varusteet: tanssiasu (mieluummin vähän lyhyempi), sukkahousut ja pehmeät tossut. Hiukset kiinni ja juomapullo mukaan.

Keskiviikkoisin 16:30-17:15 aikavälillä 18.8.-24.11.21
Paikka Hauralantie 48. Iso liikuntatila asuintalojen välissä.

Ohjaajana Aili.

Hinta 130€/kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen / lasku.

Kurssi toteutuu, kun min 12 osallistujaa.

Paikkavaraus www.crossingpiippokeskus.com

PUMP-KURSSI

Katin ohjaama pump-kurssi syksylle 2021.
Tunnilla käydään tehokkaasti läpi koko kropan isot lihasryhmät hyödyntäen pääasiassa tankoa ja levypainoja. Tunnilla käytetään myös käsipainoja ja pelkkiä levykiekkoja.
Tehokas lihaskuntotunti missä mukana huumoria ja hyvää mieltä.

Treenit torstaisin klo 18-19 aikavälillä 12.8.-18.11.2021

Kurssin hinta 150€. Maksu ensimmäisellä kerralla käteisellä tai erilaisilla liikuntaeduilla.

Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta
www.crossingpiippokeskus.com.

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

TEMPPUJUMPPA 5-7V. -KURSSI

Temppujumpassa liikutaan ja harjoitellaan monipuolisesti leikkien ja musiikin kautta omalla keholla erilaisia liikkumistaitoja kuten hyppäämistä, välineenkäsittelyä, palloilla heittämistä sekä opetellaan turvallisesti voimistelusta tuttuja temppuja. Tunnilla lapsen tasapaino, ketteryys, vartalonhallinta kehittyvät. Tunti päättyy venyttelyihin ja rentoutumiseen. Tunnin kesto 45 min.

Keskiviikkoisin klo 17:45. Aikavälillä 18.8.-24.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parkettilattialla.

120€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com
Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana Elisa.

TYTTÖJEN HYVÄNMIELEN PALLOPELIT 7-11V.

Tyttöjen (ikä n 7-11v) hyvänmielen pallopelit. Tunneilla pelaillaan monenlaisia pallopelejä, koripallo, lentopallo, jalkapallo jne. Opitaan ja kehitetään pallonkäsittelytaitoja. Ei kilpailla eikä mennä otsa rypyssä vaan kaikki pääsee hyvin mukaan. Kehitetään samalla ryhmätoimintadynamiikkaa. Treenit suunnitellaan ikäryhmään ja porukkaan sopivaksi. Palloilun ohessa keskitytään hyviin alkulämmittelyihin, lajien omaisiin harjoituksiin ja myös kehonhuoltoon. Tältä kurssilta voi saada innostuksen johonkin lajiin ja me toki tarvittaessa ohjaamme eteenpäin jos tietty laji alkaa enemmänkin innostaa.

Maanantaisin klo 18:00 Aikavälillä 23.8.-29.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parkettilattialla.

150€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

Ohjaajana Tomi

TWERKKAUS-KURSSIT

Twerkkaus kurssit syksy -21:

Ryhmäliikuntamainen twerkkaus alkeet maanantaisin klo 19:10-20:10 aikavälillä 16.8.-22.11.2021. Tällä kurssilla keskitytään enemmän tekniikkaan ja tehoihin, koreografiat ovat helpompia. Sopii aloittelijoille tai vähän twerkanneille.

Twerkkaus jatko / koreografia treenit maanantaisin 20:15-21:15 aikavälillä 16.8.-22.11.2021.
Tämä kurssi sopii jo aiemmin twerkanneille tai muuta tanssitaustaa omaaville.

Kurssin hinta 150€/kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteinen tai erilaiset liikuntaedut.
Paikkavaraus pakollinen nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta. Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.
Kurssille osallistumisen alaikäraja on 16 vuotta.

Mistä twerkkaamisessa on kyse?
Twerkkaus on alavartalopainotteista tanssia, jota tanssitaan usein menevämpään musiikkiin tai hiphop -biittien tahtiin. Takapuolella tehtäviä liikkeitä, kuten sheikkausta ja poppausta, yhdistetään, jolloin syntyy hyvin fyysinen Koreografia.
Twerkkauksessa ei henkilön koolla tai muodoilla ole väliä, kunhan antaa vain musiikin viedä ja tanssii täysillä!

Vinkki:
On sallittua pukeutua juuri niin kuin itse kokee mukavaksi, mutta tanssijat nähdään tanssitunneilla sekä esityksissä usein sellaisissa vaatteissa, jotta takapuolen liikehdintä olisi mahdollisimman vapaata ja näkyvillä. Legginsit, löysät shortsit sekä verkkosukkahousut ovat suosittuja tässä lajissa! Hiki tulee taatusti, joten ota myös vesipullo ja hikipyyhe mukaan.

Paikka Piippokeskus, Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä. 3.krs. Alaovella on summeri ja ovessa käyttöohjeet summerin käyttöön niin ohjaaja päästää sinut sisälle. Tulethan ajoissa tunnille, koska tunnin alettua ohjaaja ei musiikilta enää kuule summeria ja ei siten pääse avaamaan ovea. Edellinen tunti loppuu klo 19, joten sitä ennen ei vielä pääse sisälle.
Autoille parkkipaikat löytyy talon takaa, käynti rakennuksen päädystä, paikallisen baarin editse. Huom! Ethän jätä autoasi rakennuksen eteen tai talon päätyyn kielletyille paikoille.

Ohjaajana Emmi Koskinen Tampereelta.
Tässä Emmin terveiset:
Olen Emmi, tanssija sekä tanssinohjaaja.

Opettajana olen rempseä, innostava sekä kannustava, mutta osaan olla myös vaativa. Minun street- sekä akrobatiataustani näkyvät toisinaan koreografioissa, mutta haluan kokeilla aina jotain uutta tanssitunneilla ja kuunnella myös tanssijoiden toiveita.

Tavoitteita tanssitunneillani ovat tekniikan ja kehon grooven kehittymisen lisäksi ennen kaikkea hauskanpito ja hikoilu hyvässä porukassa. Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Tervetuloa hikoilemaan ja tutustumaan twerkkauksen saloihin!

Emmi

VATSALIHASTREENI + KEHONHUOLTOKURSSI

Treenit sunnuntaisin klo 18:45-19:45 aikavälillä 8.8.-14.11.2021

Ohjaajana Mari (Janne tuuraa tarvittaessa jokusia kertoja kauden aikana)

Kurssin hinta 150€. Maksu 1. kerralla käteinen / liikuntaedut.

Paikka Piippokeskus, Piiponraitti 1. / 3.krs. Parkkipaikat talon takana, talon ja radan välissä.

Tunnilla tehdään n. puolet vatsalihaksille monipuolista treeniä ja toinen puoli erilaisia kehoa huoltavia liikkeitä kuten dynaamisia venyttelyitä ja muita liikkuvuusharjoitteita. Osalla kerroista tehdään myös loppurentoutus mikä on tärkeä osa kehonhuoltoa.

Paikkavaraukset www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta. Kurssi järjestetään, kun min 15 ilmoittautunutta.

YOGA FLOW -KURSSI

Yoga flow soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehonhuollosta, liikkuvuuden lisäämisestä, keskittymisestä ja mielen rauhoittamisesta. Yoga Flowssa liikkeet yhdistetään sujuviksi jatkumoiksi ja joka tunnin loppuun otetaan ihana rentoutus. Tämä tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta ja on pehmeä aloitus joogan maailmaan tutustumiseen. Enemmän jooganneet saavat tunnilla haastavampia vaihtoehtoja.

Ohjaajana Mari

Treenit tiistaisin klo 19:30-20:30 aikavälillä 10.8.-16.11.2021

Kurssin hinta 150 €. Maksu 1. treenikerralla käteisellä tai erilaisilla liikuntaeduilla.

Paikkavaraus nettisivujen paikkavarausjärjestelmän kautta
www.crossingpiippokeskus.com

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.

ZUMBA FITNESS -KURSSI

Piian Zumba fitness®️ – kurssi syyskaudelle 21.

Iloinen ja hikinen tanssillinen ryhmäliikuntatunti, joka sopii ihan kaikille!

Torstaisin klo 19-20. Aikavälillä 19.8.-25.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parkettilattialla.

150€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikjavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com
Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

ZUMBA KIDS -KURSSI

Piian Zumba kids®️ – kurssi lapsille. syyskaudelle -21.

Iloinen, tanssillinen liikuntatunti lapsille iältään n. 7-11 vuotta. (iästä voidaan jutella vanhempien kanssa, koska tämä tunti sopii hyvin monen ikäisille)

Torstaisin klo 18-19. Aikavälillä 19.8.-25.11.2021.
Paikka Hauralantie 48. Iso tilava sali hyvällä parkettilattialla.

Ohjaajana lisensoitu Zumba-ohjaaja Piia Lintunen.

150€ / 15 kerran kurssi.
Maksu käteinen / liikuntaedut / lasku.

Paikkavaraus pakollinen www.crossingpiippokeskus.com
Kurssi järjestetään kun min 15 osallistujaa.

ÄIJÄVENYTTELYKURSSI

Miesten ikioma venyttelykurssi. Kurssilla parannetaan liikkuvuutta monipuolisesti. Joka tuntiin kuuluu myös lyhyt keskivartalon lihaskunto-osuus.

Maanantaisin klo 19-20 aikavälillä 9.8.-15.11.21
HUOM! Paikkana Hauralantie 48.

Ei tarvi yhtään murehtia, vaikka ei mihinkään venyisikään. Eikä tarvi pelätä, että edes yritetään laittaa jalkaa niskan taakse. Tällä kurssilla venytetään ja hommataan liikkuvuutta ihan tavallisille suomalaisille miehille. Pidetään huumori mukana ja kaikki venyy omien rajojensa mukaan. Liikkuvuus tekee kaikillekin hyvää. JA KYLLÄ, MYÖS MIEHET VENYTTELEVÄT. Kurssin aikana teemme myös paljon erilaisia liikkuvutta lisääviä muitakin harjoitteita, kuin perusvenyttelyä.

Kurssin hinta 150 € / kurssi. Maksu 1. treenikerralla käteisellä / smartum / tyky/ e-passi / virike-seteli / edenred.

Kurssi järjestetään, kun min 15 osallistujaa.
Ilmoittautuminen nettisivujen www.crossingpiippokeskus.com paikkavarausjärjestelmän kautta.

OMA JUMPPA-ALUSTA TAI JOKU MATTO MUKAAN! Sekä itselle mukavat vaatteet ja juomapullo.

Ohjaajana Mari